Pondělí, 6 května, 2024
13.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceZačala fotografická soutěž na téma „Moje středohoří“

Začala fotografická soutěž na téma „Moje středohoří“

Lovosice – Po tříleté pauze se vrací Den lovosických autorů. Oblíbená přehlídka místních umělců, vinařů a cestovatelů proběhne v prostorách Pfannsmidtovy vily v sobotu 11. listopadu. U příležitosti této akce odstartovala fotosoutěž pro amatéry i profesionály na téma „Moje středohoří.“ Slavnostní ocenění vítězů proběhne právě na Dni lovosických autorů, kde také bude 12 nejkrásnějších fotografií vystaveno.

 Pravidla soutěže jsou následující:

  • Termín pro zaslání fotografií je do 31. října 2023. Každý účastník má možnost zaslat až 3 své vlastní fotografie v digitálním formátu JPEG/JPG na e-mailovou adresu kultura@kclovos.cz.
  • Při zasílání fotografií je nutné uvést jméno a příjmení, místo bydliště, kontakt (e-mail, telefon) a názvy fotografií.
  • Vyhlášení výsledků proběhne sobotu 11. listopadu na akci Den lovosických autorů.

Proces hodnocení a ocenění:

  • Fotografie budou postupně zveřejňovány na Facebookovém profilu Den lovosických autorů.
  • Dvanáct nejlepších fotografií s největším počtem „lajků” na Facebooku bude vystaveno právě na Den lovosických autorů, kde dojde k slavnostnímu vyhlášení vítězů.

Témata soutěže:

  1. Každodenní život: Zachyťte místní obyvatele při jejich každodenním životě, při práci na poli, péči o zvířata nebo jiných interakcích s krajinou.
  2. Tradice a kultura: Fotografie dokumentující tradiční události, festivaly, obřady a kulturní aktivity, které jsou pro české středohoří typické.
  3. Krajina a zákoutí: Podělte se o záběry oblíbených míst, kde se místní rádi scházejí pro odpočinek, rozjímání nebo setkání s přáteli.
  4. Místní charakter: Fotografie, které ukazují charakteristickou architekturu, vesnice, městečka a další prvky, které tvoří osobitou atmosféru českého středohoří.
- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -