SeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

0
94

Terezín – SeniorCentrum SeneCura v Terezíně Vás zve na návštěvu! A to v úterý 3. října v době od 10 do 17 hodin. Přijďte se seznámit! Čekají na Vás komentované prohlídky SeniorCentra i drobné občerstvení – káva samozřejmostí. Seznámíte se s chodem SeniorCentra a s jeho běžným denním programem.

SeniorCentrum SeneCura v Terezíně bylo otevřeno v roce 2012 po rozsáhlé rekonstrukci stávajícího objektu bývalé vojenské nemocnice. Pětipodlažní budova je v krásném čtyřhektarovém lesoparku nedaleko centra města. SeniorCentrum poskytuje služby domova pro seniory, domova se zvláštním režimem a odlehčovací službu. V lesoparku SeniorCentrum chová stádo poníků.

Klienti SeniorCentra jsou ubytováni v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením společným vždy pro dva pokoje. Pokoje jsou plně vybavené a mají polohovatelnou postel s antidekubitní matrací. Klienti si ale pokoje mohou dovybavit podle potřeby – důležité je, aby se  v tom svém cítili příjemně.

Samozřejmostí je strava pětkrát denně, zajištění lékařské péče, pedikérských a kadeřnických služeb a pravidelné bohoslužby přímo v domově. SeniorCentrum SeneCura klientům nabízí také výlety, rukodělné činnosti, společenské akce a volnočasové aktivity.

SeniorCentrum je určené pro osoby starší pětapadesáti let, kteří už kvůli svému zdravotnímu stavu nemohou nadále zůstat sami ve svém domácím prostředí.

- Naši partneři -
Předchozí článekKulturní dům Říp navštíví tři uklízečky a Sněhová královna
Další článekLITOMĚŘICE: V Kulturním a konferenčním centru začaly taneční kurzy pro mládež a dospělé
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno