Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůObceVelké ŽernosekyVelkožernosecké vinobraní už v sobotu. V tombole je opět obří hrozen

Velkožernosecké vinobraní už v sobotu. V tombole je opět obří hrozen

Velké Žernoseky – Obec Velké Žernoseky má před sebou nejdůležitější kulturní akci roku a srdečně na ni zve i Vás! Přijďte si v sobotu 23. září užít parádní slavnost vína! Kromě vína a burčáku bude také skvělá muzika, zábava pro děti i dospělé, tombola a večer ohňostroj u přívozu. Vinobraní startuje v 10.30 s kapelou Walda Matuška Revival.

Následuje Hlasoplet (12 hodin), kapela PEKAŘ (17 hodin), kapela Claymore (19 hodin) a afterparty se Soniou Edde, moderátorkou rádia KISS. Historický průvod začne obcí procházet ve 14 hodin. Ohňostroj odstartuje ve 21 hodin.

Kromě hlavního pódia bude tradičně připravena také dětská scéna s divadlem V pytli, která děti zabaví v době od 12 do 17 hodin. Najdete ji před kulturním domem. Těšit se můžete i na historickou scénu s řemeslnými stánky a na pouťové atrakce ve sportovním areálu. Samozřejmě bude také tombola, ve které můžete tradičně vyhrát obří hrozen i vína místních vinařů.

Vstupné na vinobraní je 100,- Kč, děti a senioři platí polovinu. Děti do patnácti let mají vstup ZDARMA.  A pokud chcete mít na vinobraní originální památku, neváhejte a kupte si na místě pamětní skleničku s logem obce. Bude k mání za 50,- Kč.

Obec Velké Žernoseky upozorňuje, že vstupenky na vinobraní, lístky do tomboly (10,- Kč) i pamětní skleničky bude možné HRADIT POUZE V HOTOVOSTI.

Z Litoměřic do Velkých Žernosek (a zpět) je zajištěna KYVADLOVÁ AUTOBUSOVÁ DOPRAVA. Posílen bude tradičně také žernosecký přívoz, který obstarají dvě lodě. Pro cyklisty bude v sobotu  v budově obecního úřadu od 10 do 18 hodin fungovat hlídaná úschovna jízdních kol.

Další informace najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -