Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiHC Stadion Litoměřice pořádá nábor malých hokejistů do osmi let

HC Stadion Litoměřice pořádá nábor malých hokejistů do osmi let

Litoměřice – Přijďte si vyzkoušet jaké to je hrát hokej! Litoměřice znovu pořádají akci Pojď hrát hokej za Stadion, kde si všechny děti mohou vyzkoušet hokej. Vůbec nezáleží na tom, jestli umí bruslit, nebo ne a vše je zcela zdarma. Akce proběhne ve čtvrtek 21. září od 16 hodin v Kalich Areně.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Pokud nedisponujete žádnou výstrojí, nevadí. Můžete se obrátit na p. Boříka (e-mail: m.borik@hclitomerice.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Počet věcí na zapůjčení je limitovaný, proto prosíme o včasnou rezervaci předem.

Pojď hrát hokej za Stadion je sportovní akcí pro děti ve věku 3 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i v tělocvičně, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Zároveň zjistí, že vůbec nejde o drahý sport.

Tréninky jsou dvakrát týdně a pro hokejisty od přípravky po druhou třídu jsou zcela zdarma a možné je i zapůjčení výstroje. Pro zlepšení dovedností na ledě pak můžou malí hokejisté absolvovat víkendové kurzy bruslení, které jsou zpoplatněné částkou 50 Kč.

Čtvrtečního náboru se zúčastní i vybraní hráči A týmu a profesionální trenéři, kteří dětem vše ukážou a se vším jim pomohou. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Na Pojď hrát hokej za Stadion bude navíc navazovat od 23. 9. 2023 tradiční kurz bruslení.

Zdroj: https://hclitomerice.cz/

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -