Čtvrtek, 9 května, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePřijďte na komentovanou prohlídku Divadla Karla Hynka Máchy!

Přijďte na komentovanou prohlídku Divadla Karla Hynka Máchy!

Litoměřice – Že na nádvoří Divadla Karla Hynka Máchy bude v sobotu 16. září jedna ze scén LITOMĚŘICKÉHO VINOBRANÍ, je všeobecně známo. Víte ale, že u příležitosti Dne otevřených památek se v ten samý den můžete zúčastnit komentované prohlídky budovy divadla?

Divadlo bude otevřené od 9 do 17 hodin. Komentované prohlídky budou probíhat každou hodinu, ta poslední se uskuteční v 16.00. Prohlídky jsou ZDARMA a dostanete se do všech zákoutí divadla!

Dnešní budova Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích se může pyšnit přídomkem nejstarší kamenné budovy městského divadla v Čechách. Postavena byla architektem Josefem Gaubem. Divadlo bylo uvedeno do provozu slavnostním představením 18. prosince 1822 a do roku 1945 patřilo k nejvýznamnějším německým scénám v Čechách.

Na PROGRAM VINOBRANÍ na divadelním nádvoří se můžete podívat níže.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -