Čtvrtek, 2 května, 2024
18.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceDo Městské knihovny Lovosice se vrací DESKOHRANÍ

Do Městské knihovny Lovosice se vrací DESKOHRANÍ

Lovosice – Do sálu Městské knihovny Lovosice opět přichází Lovotroll – lovosický Kroužek deskových her. Ukáže Vám, že deskovky stále frčí a skvěle zabaví děti i dospělé. Přijďte si vyzkoušet některé hry a poznat nové přátele!

K dispozici budou v sále knihovny deskové hry lehčí, které Vám zaberou jen několik desítek minut, i ty trochu složitější, u kterých je potřeba opravdu přemýšlet. Můžete si vybrat hru karetní, logickou nebo třeba strategickou – deskovky toho obsáhnou mnohem víc, než jen Člověče, nezlob se!

V pátek 15. září můžete v knihovně hrát od 16 do 22 hodin. V sobotu 16. září na Vás bude Lovotroll čekat od 14 do 22 hodin.

Pokud Vás deskovky zaujmou, bude možné se rovnou na místě stát členy Lovotrollu a hrát pravidelně – kroužek přijímá členy od devíti do sta let.

PODÍVEJTE SE na reportáž z dubnového DESKOHRANÍ. VIDEO najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -