Čtvrtek, 2 května, 2024
13.8 C
Litoměřice
DomůKulturaLITOMĚŘICKÉ VINOBRANÍ se koná tuto sobotu 16. září

LITOMĚŘICKÉ VINOBRANÍ se koná tuto sobotu 16. září

Litoměřice – Program na osmi scénách. Hvězdné kapely jako Tublatanka nebo Slza. Hektolitry burčáku a dobrého vína. Litoměřické vinobraní 2023 opět klepe na brány Litoměřic a slibuje v sobotu 16. září příjemnou atmosféru. Vstup bude i letos zcela zdarma.

Kulturní program bude probíhat opět na několika scénách, a to na Mírovém náměstí, historické scéně, divadelním nádvoří, hradním nádvoří, nádvoří kina, tržnici Felixe Holzmanna, Dominikánském náměstí a v klubu Baronka.

Na hlavní scéně na Mírovém náměstí začne program již v 10 hodin a skončí hodinu před půlnocí. V průběhu dne zde vystoupí řada hudebních interpretů jako například legendární slovenská rocková kapela TUBLATANKA, populární kapela SLZA, energický Adele Kristy Live Band a další. Večer pak zakončí skupina No Headache. Celým dnem provede moderátorka Sonia Edde.

Divadelní scéna zaujme rodiny s dětmi. Těšit se mohou na pohádky od Sváťova a Štěpánčina divadla, vystoupení litoměřických pěveckých sborů, na taneční show nebo třeba na Bobíka a Cvičení se Čtyřkou.

Hudba rozezní i nádvoří Kina Máj. Vystoupí Rosťa Pechoušek Band, Pavel Houfek a Kateřina Rousová nebo kapela No Name LT.

Na hradním nádvoří se v několika blocích představí žáci Základní umělecké školy Litoměřice. Dále zde vystoupí například kapela BRAN, harmonikář Jindra Kelíšek a skupina 4TETy.

Za kulturním programem láká i Dominikánské náměstí, tržnice Felixe Holzmanna a klub Baronka. Více informací naleznete na webových stránkách MKZ Litoměřice – www.mkz-ltm.cz.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Aneta Břeňová

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -