Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: Technický klub zve na Den otevřených dveří

ŠTĚTÍ: Technický klub zve na Den otevřených dveří

VIDEO: Vybíráte si volnočasové aktivity, kterým byste se chtěli věnovat v novém školním roce? Pojďte se podívat na zázemí Technického klubu ve Štětí na ZŠ Ostrovní. Technický klub otevře své dveře pro širokou veřejnost 4. září 2023 od 9 do 13 hodin. Budete si moct vyzkoušet naše stavebnice, stolní hry, seznámit se s některými instruktory a v neposlední řadě si vybrat kroužky, které byste třeba chtěli v novém školním roce navštěvovat. Pedagog si vždy vyzvedává skupinu v celou hodinu od 9 hodin a poslední skupinu pak ve 12 hodin před hlavním vchodem do školy.

A že je z čeho vybírat! V prostorách Technického klubu na ZŠ Ostrovní nabízíme volnočasové aktivity pro děti s rodiči, mateřské školky, i žáky 1. a 2. stupně základní školy. To vše zcela zdarma a v oborech robotiky, logiky a polytechniky. Rozpis kroužků a více informací najdete na webu www.tksteti.cz.

Kroužky a otevřené dílny Technického klubu pro oblast gramotnost – logika mohly vzniknout díky projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/0017377 s názvem Podpora polytechnického vzdělávání a gramotností v ÚK, který je spolufinancován Evropskou unií.

Lucie Folbergerová, vedoucí Technického klubu Štětí

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -