Sobota, 27 dubna, 2024
20.1 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyArgentinský večer na Hradě s Václavem Hudečkem a fantastickým tangem

Argentinský večer na Hradě s Václavem Hudečkem a fantastickým tangem

Litoměřice – Už tento pátek 25. srpna startuje festival LITOMĚŘICKÉ SVÁTKY HUDBY. Jedenáctý ročník oblíbeného festivalu, který letos poprvé organizují Městská kulturní zařízení Litoměřice,  zahájí v 19 hodin Argentinský večer na Hradě. Těšte se na houslového virtuosa Václava Hudečka i na ohnivé argentinské tango Nebude chybět argentinské víno a catering.

Lístky na jedinečný společenský večer ještě jsou! Pořídit je můžete ZDE.

Tango v doprovodu houslového virtuosa Václava Hudečka zatančí špičkový soubor Bona Fide Tango v podání Patricie a Javiera Antar.  Bona Fide Tango je první profesionální skupina v Čechách, která se výhradně začala věnovat originální interpretaci argentinského tanga a stylu Tango nuevo. Za sebou má jak úspěšné vystoupení na prestižní soutěži „Piazzolla Music Award“ v Miláně, tak hlavně velký počet koncertů u nás i v zahraničí. 

Účinkující Argentinského večera: Václav Hudeček – housle
Bona Fide Tango: Petr Grau – flétna, Jakub Janský – housle, Ladislav Horák – akordeon, Jára Novák – kytara, Petr Dvorský – kontrabas

VIDEOPOZVÁNKA NA LITOMĚŘICKÉ SVÁTKY HUDBY je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -