Do Úštěka v sobotu opět přijede Karel IV.

0
200

Úštěk – Největší úštěcký jarmark letos slaví pětadvacáté narozeniny. Buďte u toho – už tuto sobotu 19. srpna. Akce se koná přímo v centru města, letos na ni dorazí přes 200 řemeslníků. Od 9 do 22 hodin je navíc připraven bohatý program, v rámci kterého na akci dorazí i sám Karel IV. se svojí družinou (v 11 hodin).

Kromě toho se můžete těšit na rytířské souboje, středověkou muziku, vystoupení praporečníků a bubeníků, vystoupení na chůdách, ohňovou show a ohňostroj. Průvod Karla IV. a všech jeho dvořanů, rytířů a účastníků jarmarku proběhne v 15 hodin.

V Kulturním domě bude jako vždy připravena zábava pro děti a samozřejmostí jsou živá zvířátka, jízdy na ponících, historická střelnice a celá řada výstav v různých objektech ve městě. Navštívit můžete třeba Café Galerii Úštěk na náměstí.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Předchozí článekRomský festival na Osmičce nabídne tanec, hudbu i jídlo
Další článekLOVOSICE: Florbalový klub ve spolupráci s městem vybudoval víceúčelové hřiště
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno