Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyNalaďte si zdarma zprávy z regionu v celoplošné A11 TV

Nalaďte si zdarma zprávy z regionu v celoplošné A11 TV

Už jste si nás naladili? Od dubna letošního roku můžete najít reportáže Regionální televize Ústecka také v nové a jediné celoplošné televizi zaměřené na regionální zpravodajství z různých koutů ČR – A11 TV. Kromě regionálních zpráv nabízí televize, kterou můžete naladit zcela zdarma, rovněž unikátní sérii rozhovorů s olympioniky, Talkshow Tomáše Magnuska, pořady o přírodě, cestování, létání i železnici a mnoho dalšího. Po celé léto navíc sobotní večerní filmy pro celou rodinu. Chystají se i pořady Mladý svět, publicistické Zaostřeno, Jaroslav Dušek se svou novou show, Josef Klíma s pořadem o zločinech z 90. let aj.

Zprávy z Litoměřicka a Ústecka vysíláme každý den v těchto časech: 17:40 (premiéra), 23:40, 8:40 a 14:40 hod.

A 11 TV je celoplošná televize, kterou naladíte zdarma přes anténu na jednom z vysílačů ve vašem okolí nebo je dostupná přes všechny poskytovatele kabelové televize, IPTV či satelitní operátory. Pokud by se vám nedařilo naladit naše vysílání, doporučujeme obrátit se na svého poskytovatele kabelové televize, který vás rád navede krok po kroku. Případně můžete využít telefonní linku A11 TV: 775 007 202, kde vám ochotně poradí.

KDE NÁS NAJDETE

Seznam vysílačů a lokalit i další informace, jak naladit A11 TV, najdete zde: https://tv.a11.cz/jak-nas-naladite/

Reportáže Regionální televize Ústecka ale můžete nadále sledovat i v nabídce celé řady kabelových televizí s pokrytím prakticky celého Ústeckého kraje. Na internetu můžete naše živé online vysílání sledovat zde: https://www.litomericko24.cz/zive/. Pokud máte zájem o natočení a odvysílání reportáže, televizní reklamu či jinou formu propagace, podívejte se na aktuální ceník našich služeb: https://www.litomericko24.cz/inzerce/

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -