Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceCentrum kultury Lovoš má nového ředitele

Centrum kultury Lovoš má nového ředitele

Lovosice – Novým ředitelem Centra kultury Lovoš v Lovosicích se stal Ing. Ondřej Kounovský. Po pečlivém hodnocení a pohovoru s čtyřmi nadanými kandidáty bylo jméno budoucího ředitele jednohlasně schváleno výběrovou komisí. Jeho jmenování bylo oficiálně potvrzeno Radou města s účinností od 1. srpna 2023.

Nový ředitel Ing. Ondřej Kounovský, zkušený vedoucí oddělení marketingu a propagace na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně, se bude věnovat přípravě rozpočtu a zajistí efektivní fungování kulturního centra a cestovního ruchu pro nadcházející období. S ohledem na aktuální výzvy v oblasti turistického ruchu a rozvoje kulturních akcí, je klíčové, aby nový ředitel představil vizi a strategii pro posílení atraktivnosti a konkurenceschopnosti kulturního centra.

Ing. Ondřej Kounovský vyjádřil svou radost z nové pracovní pozice: „Velmi se těším na svůj nástup do nové funkce ředitele Kulturního centra v Lovosicích. V kulturním prostředí a cestovním ruchu se pohybuji dlouhodobě a zároveň je mi toto odvětví blízké. Také se osobně těším na pořádání kulturně zajímavých akcí pro město Lovosice ve spolupráci s místními spolky. Jako svoji osobní prioritu vnímám zvýšení efektivity kulturního centra a jeho přidružených institucí.“

Toto je tisková zpráva města Lovosice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -