Pondělí, 6 května, 2024
12.5 C
Litoměřice
DomůKulturaLovosicemi zaburácel Altros. Rockfest přivítal přes osm stovek fanoušků

Lovosicemi zaburácel Altros. Rockfest přivítal přes osm stovek fanoušků

Lovosice – Po tříleté pauze se do lovosického lesoparku Osmička vrátil rockový festival Altros. I přes extrémní počasí si letošní dvoudenní 23. ročník užilo více, než 800 rockerů. Pořadatelé ho označují za jeden z nejúspěšnějších v historii festivalu.

„I přes čtyřicetistupňové vedro, které poznamenalo sobotní návštěvnost, jsme maximálně spokojení. Pivo teklo proudem, muzikanti i návštěvníci se skvěle bavili a stánky hlásily rekordní tržby,“ uvedl šéf festivalu Jan Štok. „Moc bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným a zejména městu Lovosice, které nám vyšlo při realizaci akce maximálně vstříc,“ doplnil pořadatel.

Headlinery letoška byli slovenská legenda Slobodná Európa, americký kytarista Adam Bomb nebo Vypsaná fixa. „Bylo to moc pěkný a zároveň punkový. Lidi řádili a my jsme si to s nima užívali, opravdu moc pěkně jsme si zahráli,“ pochvaloval Michal Márdi Mareda, frontman Vypsané fixy.

Spokojení byli i návštěvníci. „Altros Rockfest byl příjemný překvápko. Na to, kolik bylo metalu, se fiXa skvěle vyjímala. Prostě lidi, co se tam sešli, mají hold rádi víc než jen dobrou muziku,“ okomentoval akci návštěvník Radek.

Pořadatelé již nyní zvou na 24. ročník, který se v lovosickém lesoparku uskuteční ve dnech 19. a 20. července 2024.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -