Gastrocentrum Pohoda nabídne špízy, řízek nebo zapečené těstoviny

0
154

Litoměřice –  Litoměřické Gastrocentrum Pohoda vaří i o prázdninách! Pokud se Vám nechce trávit horké letní dny u plotny, využijte toho! Přes léto jsou v nabídce každý všední den čtyři jídla a jedna polévka. Najíte se za sympatických 95,- Kč!

V pondělí 17. července přijďte na květákovou polévku a na ďábelskou kuřecí směs s těstovinami. Dát si můžete také protýkanou vepřovou pečeni s dušenou rýží. Na dračku určitě půjdou také zeleninové karbanátky s uzeným masem a bramborem. V sekci salátových jídel bude Řecký salát s olivami a sušenými rajčaty.

V úterý 18. července je tahounem nabídky  Moravský vrabec, červené zelí a bramborový knedlík. Komu by se zachtělo něčeho lehčího, může si dát Játra pana starosty s dušenou rýží nebo kuřecí závitek s bramborem. Případně vsaďte na salát – v úterý bude ten s červenou rýží a uzeným sýrem. Úterní polévka bude ovarová s kroupami.

Ve středu 19. července bude polévka rajská s těstovinovou rýží. Z hlavních jídel bude k mání chalupářský špíz s bramborem a tatarkou. Maminčino kuře s těstovinou určitě také nezklame. A bude i Štěpánská vepřová pečeně s rýží a salát s červenou řepou a kozím sýrem. Nají se tedy opravdu každý – příznivci i lehkých jídel i masožravci.

Ve čtvrtek 20. července jste zváni na rybí filé s bramborem a na zdejší vyhlášení Cézar salát. Budou i zapečené těstoviny s uzeninou, ke kterým dostanete červenou řepu. Chutnat Vám bude určitě také vepřová kotleta  na žampionech s knedlíkem. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

V pátek 21. července přijďte na svíčkovou s knedlíkem. Podávat se bude také kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách Své strávníky určitě najde také čočka na kyselo s párkem. A jestli si před dovolenou hlídáte linii do plavek, zkuste Salát se zelenými fazolemi a cottage sýrem. Polévka je v pátek tradičně trochu vydatnější – tento týden bude zelná s klobásou.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech – v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí. Obědy se vydávají od 10.30 do 13.30 hodin.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekNěkdo zanechal u stromu na odlehlém místě přivázaného psa
Další článekDo Úštěka přijede Legiovlak
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno