Středa, 1 května, 2024
21.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyJubilejní Žernosecký půlmaratón už tuto sobotu

Jubilejní Žernosecký půlmaratón už tuto sobotu

Velké Žernoseky – Už tuto sobotu 15. července se běží Žernosecký půlmaratón. Buďte u toho a užijte parádní atmosféru oblíbeného závodu, jehož trať je dlouhá 21 100 metrů a vede kolem žernoseckých vinic a dále Českým středohořím. Trať bude značena.

Běží muži i ženy, každá kategorie bude vyhlášena zvlášť. Trať vede přes Velké Žernoseky, Kamýk, Tlučeň, Varhošť, Hlinnou, Plešivec, Knoblošku  a Malíč zpět do Velkých Žernosek. Na trati a v cíli bude pro běžce připraveno občerstvení.

Pokud chcete závodit, přihlaste se do pátku 14. července, do 17 hodin na e-mailu vzpulmaraton@seznam.cz. Stačí jméno, příjmení adresa, rok narození a telefonní číslo. Startovné činí 150,- Kč a platí se na místě při prezentaci.  Přihlašování na místě pravděpodobně nebude z technických důvodů možné.

Prezentace závodníků bude probíhat v sobotu 15. července od 8.30 do 9.15 hodin, Kulturní dům Velké Žernoseky. Startuje se v 10 hodin. Běží se o pamětní medaile a ceny od regionálních společností.

Akce probíhá pod záštitou obce Velké Žernoseky. V prostoru startu/cíle bude přichystán hlídaný prostor pro odkládání věcí.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -