Neděle, 28 dubna, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceAltros Rockfest vypukne již tento pátek

Altros Rockfest vypukne již tento pátek

Lovosice – V Lovosicích se schyluje k dvoudenní rockové jízdě – po třech letech se do lesoparku Osmička vrací oblíbený rockový festival Altros.

Letošní 23. ročník láká tradičně na pestrou nabídku kytarové hudby, letos s řadou zahraničních hostů. „Moc se těšíme na návrat do Lovosic. Budeme se snažit co nejlépe navázat na letitou tradici, kterou jsme před třema lety museli přerušit a rockovým fans slibujeme skvělou rockovou párty,“ slibuje šéf festivalu Honza Štok.

Mezi hlavními hvězdami se objeví kultovní Vypsaná fiXa, slovenská Slobodná Európa či americký kytarista Adam Bomb, který se proslavil spoluprací se členy Kiss, Led Zeppelin, Queensrÿche či AC/DC. I další jména – namátkou Pirates Of The Pubs, Nežfaleš, Stoner Toad, Krleš, Fleshless nebo V.A.R. dávají tušit, že si každý najde to své. Proběhne také tradiční soutěž v pití piva z tupláku na čas, kde se účastníci pokusí pokořit pětivteřinový (!) rekord.

„Soustředíme se i na festivalové zázemí. Občerstvení bude převážně domácí, včetně vege/vegan, potečou tři druhy piva a cider, víno bude z vinic, na které je možné z areálu dohlédnout. Chystáme čajovnu, fotokoutek, odpočinkovou zónu a kvůli ohlášenému vedru i posilujeme zastínění a zapojíme vodní mlhu,“ slibuje pořadatel.

U areálu je možné stanovat a zvířatům je vstup povolen. Pro aktuality sledujte Facebook www.facebook.com/events/6106108142744530/ a web www.altros.cz.

Autor: Honza Štok

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -