Pondělí, 29 dubna, 2024
24.1 C
Litoměřice
DomůObceÚštěkDo Úštěka přijede Kinematograf bratří Čadíků

Do Úštěka přijede Kinematograf bratří Čadíků

Úštěk – Pojízdný Kinematograf bratří Čadíků přijede tuto sobotu 8. července do Úštěka. Na první pláži jezera Chmelař promítne celkem čtyři filmy – každý večer jeden. Vstupné na projekci je dobrovolné a půjde na dobročinné účely. Deky s sebou!

Projekce bude probíhat od 22 hodin.

V sobotu 8. července uvidíte pohádku MAMÁNEK s Janem Budařem. Pohádka o princi, který se ani ve 39 letech nežene do ženění, a který je nucen vydat se do světa, aby konečně dospěl, určitě osloví všechny generace. Kromě Jana Budaře, který si zahrál i titulní roli, na plátně uvidíte Ondřeje Vetchého, Bolka Polívku a řadu dalších známých tváří.

V neděli 9. července na Vás čeká komedie plná rodinných a partnerských vztahů – Střídavka. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum – to bude náplní této projekce. Anička Polívková, Eva Holubová, Jitka Čvančarová a řada dalších skvělých herců jsou zárukou parádního večera.

V pondělí 10. července přijďte na českou dobrodružnou komedii Buď chlap!, ve které exceluje Jakub Prachař. Pavlovi  sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezua prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát…. na to,. jak to nakonec dopadne, se musíte přijít podívat!

V pondělí 11. července se bude promítat Přání k narozeninám. Komedie o tom, kterak se z obyčejné oslavy narozenin může stát jízda na horské dráze, Vás zaručeně pobaví.  Skoro všechny role byly psané přímo na konkrétní herce – a na plátně je to znát. Nechybí královna českých komedií – Eva Holubová.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -