Čtvrtek, 2 května, 2024
20.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tentokrát nabídne i meruňkové knedlíky

Gastrocentrum Pohoda tentokrát nabídne i meruňkové knedlíky

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda vaří i tento týden. Pokud tedy nechcete horké letní dny trávit u plotny, máte možnost přenechat to jiným. Na výběr je každý všední den z pěti jídel a vaří se jedna polévka. Naobědváte se za 95,- Kč.

V pondělí 26. června přijďte na pikantní guláš Samuraj s těstovinami nebo si užijte sekanou s bramborem. Budou i bramborové krokety se špenátem. Kežmarská pečeně s knedlíkem také nezklame. V sekci salátových jídel je tentokrát salát s nivou, cherry rajčátky a dýňovými semínky. Pondělní polévka je květáková.

V úterý 27. června bude drůbeží polévka s nudlemi. Tahounem úterní nabídky mezi hlavním jídly je pivovarský guláš s knedlíkem. Smažená játra s bramborem a tatarkou si také určitě najde svoje příznivce.  Fandové jednoduchých českých jídel v úterý určitě ocení šunkofleky s červenou řepou. Případně vsaďte na něco lehkého  a dejte si těstovinový salát se šunkou. Oblíbené je také kuře kung-pao s dušenou rýží. Ani toto jídlo Vás v horkém letním dni nezatíží.

Ve středu 28. června bude bramborák plněný masovou směsí. V nabídce je také zeleninové rizoto s červenou řepou. Pokud se budete chtít osvěžit, zkuste ledový salát s ředkvičkami a sýrem. Lázeňský špaček s bramborovou kaší je také dobrá volba. Sedlácký vrabec se zelím a knedlíkem zasytí i opravdové jedlíky. Polévka bude ve středu hrášková s drobením.

Ve čtvrtek 29. června Vám na Pohodě nabídnou pečené kuře s bramborem. Bez povšimnutí určitě nezůstanou ani špagety s tomatovou omáčkou a sýrem. Další jídlo, které si můžete ve čtvrtek vybrat, je vepřové na houbách s dušenou rýží. Pro jedlíky budou tentokrát plněné bramborové knedlíky se špenátem. A pokud si hlídáte linii, zkuste zdejší vyhlášený Cézar salát. I ten ve čtvrtek bude.  Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

Konec týdne si v pátek 30. června můžete osladit – dejte si meruňkové knedlíky s tvarohem. Bude i španělský ptáček z vepřového masa a čočka nakyselo s párkem. Nebo vsaďte na klasiku – vepřový řízek s bramborem. Salát s čočkou a vejcem potěší i věčné dietáře. A polévka? Ta bude v pátek tradičně trochu hutnější – tentokrát dršťková.

Jídelny Gastrocentra Pohoda se nacházejí v Litoměřicích. Najdete je v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí. Jídla se vydávají od 10.30 do 14 hodin. Podrobnosti najdete TADY.  

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -