Pondělí, 6 května, 2024
14.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tradiční pozvánka s tipy, kam vyrazit. Čeká nás tentokrát především sportovní víkend! Ke slovu se dostane hlavně fotbal a beachvolejbal! Nouze ale nebude ani o pěknou muziku a zábavu pro děti.

V Litoměřicích na Střeleckém ostrově  se v sobotu 24. června koná BEZVA FEST! Festival pro celou rodinu i letos láká na celodenní program se spoustou zábavy a parádních vystoupení. Dorazí třeba Ben Christovao nebo Kája a Bambuláček! Na místě bude také v loňském roce velmi populární game zóna s virtuální realitou a v ceně vstupného je i nejdelší nafukovací dráha v ČR! Mezi lákadly nechybí ani relaxační zóna, ve které si můžete nerušeně číst, nebo si třeba něco pěkného namalovat či vybarvit. Každý si zkrátka přijde na své! Program startuje v 10.30 a bude probíhat až do večera!

SK Sokol Malé Žernoseky slaví v sobotu 24. června 75 let existence a chystá se z toho udělat pořádnou (nejen) fotbalovou párty! Celá akce bude probíhat na fotbalovém hřišti. V rámci oslav si SK Sokol Malé Žernoseky zahraje proti týmu IZS Ústeckého kraje – začátek zápasu v 15 hodin. Dorazí i Lovci Lovosice a chybět nebude ani muzika a atrakce pro děti – včetně soutěží a malování na obličej.  Mimochodem – oslavy startují v půl dvanácté dopoledne turnajem mladších přípravek!

Fotbal se v sobotu bude hrát také v Terezíně na fotbalovém hřišti od 15 hodin. Ovšem tady pro dobrou věc – veškerý výtěžek ze vstupného (60,- Kč) jde totiž na podporu těžce postiženého chlapce Jáchymka. Exhibiční zápas začíná v 15 hodin a kromě fotbalu bude i zábava pro děti – skákací hrady a dětská diskotéka.

V Libochovanech se bude tuto sobotu 24. května hrát Fotbalový turnaj o pohár starosty obce. Klání startuje v 10 hodin dopoledne, finálová dvojice týmů bude známa kolem šestnácté hodiny. Večer je připravena hudební produkce. Vítěz turnaje obdrží putovní pohár.

V zámeckém parku v Ploskovicích se v sobotu 24. června konají vyhlášené KERAMICKÉ TRHY. K mání bude tradičně zboží od několika desítek prodejců, přičemž nakupovat můžete od 9 do 15 hodin. K dostání budou hrnečky i jiné nádobí, dekorace, květináče, šperky a řada dalších předmětů. Samozřejmostí je občerstvení a stánky s regionálními výrobky.

V neděli 25. června se bude v Libochovicích na fotbalovém hřišti konat tradiční VÍTÁNÍ PRÁZDNIN. Akce plná atrakcí a zábavy pro všechny věkové kategorie, začíná ve 14 hodin. Pokud to počasí dovolí, bude od 16 hodin nad hřištěm létat letadlo a shazovat bonbóny.

Na Mírovém náměstí v Litoměřicích se v neděli 25. června od 19 hodin koná Velký letní koncert. Centrum Litoměřic se změní ve velkolepou koncertní síň, což si rozhodně nesmíte nechat ujít! Vystoupí Symfonický orchestr konzervatoře v Teplicích, Litoměřický festivalový sbor, Děčínský pěvecký sbor, sopranistka Jana Červinková a řada dalších. Zazní Carmina burana – monumentální dílo skladatele Carla Orffa.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -