Úterý, 30 dubna, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRočníkové práce žáků 9. tříd na ZŠ A. Baráka v Lovosicích

Ročníkové práce žáků 9. tříd na ZŠ A. Baráka v Lovosicích

Konec školního roku je na naší škole spojen s obhajobami ročníkových prací žáků 9. tříd. Tento projekt je dobrovolný a od žáků vyžaduje celoroční přípravu.  Žáci si sami volí téma, které je zajímá a kterému by se chtěli věnovat. Při realizaci spolupracují se svým konzultantem.

Všechny práce měly vysokou úroveň a žáci je prezentovali před odbornou porotou. Například Eliška Klitschová zmapovala a popsala přírodní jedovaté látky. Andrej Zdvořák řešil velmi aktuální téma Bezpečnost na internetu a Aneta Němčanská se ve své práci věnovala historii a vývoji klavíru.

Všichni zúčastnění žáci dokázali, že umí pracovat s informacemi, kriticky je hodnotit a ověřovat. Dále žáci zvládli práci s informačními technologiemi, vystupovat před ostatními, vyjadřovat se jasně a srozumitelně prezentovat výsledky své práce. Zkrátka umí využít dovednosti a kompetence, které budou ve svém budoucím životě potřebovat.

Děkujeme učitelům za jejich odborné vedení. Žáky chválíme za velmi zdařilé prezentace a přejeme jim úspěšné studium na střední škole.

Autor: Základní škola Antonína Baráka, Lovosice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -