Pondělí, 29 dubna, 2024
18.4 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceStátní zámek Libochovice hostí klavírní koncert Lenky Korecké

Státní zámek Libochovice hostí klavírní koncert Lenky Korecké

Libochovice – Krásný zážitek na Vás čeká ve čtvrtek 22. června v 19 hodin v Saturnově sále Státního zámku Libochovice. V 19 hodin tam začne koncert Lenky Korecké Korbelové, první české  klavíristky přijaté  na klavírní akademii Incontri col Maestro v Itálii. Lenka Korecká Korbelová je známá u nás i v zahraničí, vystupovala i v hlavním městě Egypta – v Káhiře.

V repertoáru má Lenka Korecká Korbelová, která se úspěšně účastnila také několika mezinárodních soutěží, významné klavírní koncerty od Mozarta, Beethovena, přes Chopina až po Rachmaninova.

Lístky na čtvrteční koncert v Libochovicích stojí 250,- Kč a ještě stále jsou k dispozici. Můžete si je objednat na telefonním čísle 773 070 189, případně budou k dostání před začátkem koncertu. Hostem večera bude klarinetista Marek Švejkar.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -