Čtvrtek, 2 května, 2024
17.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tentokrát nabízí řízky i palačinky

Gastrocentrum Pohoda tentokrát nabízí řízky i palačinky

Litoměřice – Nechce se Vám trávit horké letní dny u plotny? Přijďte se naobědvat do některé z jídelen  Gastrocentra Pohoda! Každý den tady vaří pět hlavních jídel a jednu polévku. Naobědváte se za sympatických 95,- Kč. Jídlo se vydává od 10.30 do 14 hodin.

V pondělí 19. června přijďte na vepřové maso se žampionovou omáčkou a dušenou rýží. Osvěžení do pravděpodobně horkého letního dne přinese řecký salát s olivami. Zejména chlapům, kteří ocení pořádnou flákotu, udělá radost malostranská kotleta s těstovinami. A budou i vepřenky s bramborem. Fandy sladkého by při pondělku mohly potěšit palačinky s marmeládou. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s ovesnými vločkami.

V úterý 20. června se nechte nalákat na vepřové výpečky se zelím a knedlíkem. Bude i Succotash – tedy směs masa a fazolí takříkajíc z jednoho hrnce. Smažené žampiony s bramborem a tatarkou jsou klasika, která nezklame. Své fanoušky najdou určitě také putimské nudličky s dušenou rýží. V nabídce salátových jídel je v úterý salát s červenou rýží a uzený sýrem. Úterní polévka je pórková s vejci.

Ve středu 21. června si přijďte spravit náladu segedínským gulášem s knedlíkem. Nebo vsaďte na přírodní vepřový řízek s bramborovou kaší. Pokud byste raději něco lehčího, přijdou Vám vhod špenátové palačinky s houbovou náplní. Nebo zkuste  maso dvou barev s kari rýží. Salátové jídlo tentokrát zastupuje salát s červenou řepou a kozím sýrem. Středeční polévka je hrstková.

Ve čtvrtek 22. června bude polévka hovězí zeleninová s játrovými knedlíčky. Gastrocentrum Pohoda slibuje také svůj vyhlášený Cézar salát. Studentský řízek s bramborovou kaší nadchne milovníky jednoduchých, klasických jídel. Boloňské špagety se sýrem si zdejší strávníci také pochvalují. Cmunda po kaplicku se na Pohodě nepřipravuje nějak moc často, ale mívá vždy velký úspěch. A vepřový plátek po vídeňsku s dušenou rýží bude chutnat neméně skvěle. Nechte se pozvat!

Konec pracovního týdne Vám v pátek 23. června zpříjemní smažený kuřecí řízek s bramborem. Tradičně je v nabídce také jedno sladké jídlo – tentokrát alpský knedlík s vanilkovým krémem. V pátek se bude na Pohodě podávat také klasika všech klasik – hovězí svíčková s knedlíkem. Pokud nejste zrovna omáčkoví, třeba oceníte Salát se zelenými fazolemi a cottage sýrem – v parném dni je to jídlo, které zaručeně osvěží. A jestli jste si do teď nevybrali, zkuste cikánský guláš s těstovinou. Páteční polévka je gulášová.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Na Vinici 2244,  Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu na Mírovém náměstí.

Podrobnosti si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -