Na Seniorfestu se bude prezentovat také pečovatelská služba

0
55

Litoměřice – O tom, že tuto sobotu 17. června proběhne na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech festival pro všechny aktivní seniory, jsme Vám už říkali. Mimo jiné se tam bude prezentovat Charita Litoměřice a její pečovatelská služba.

Kromě toho, že Vám pečovatelky mohou poradit, Vám také ukážou triky, které se hodí znát, pokud doma pečujete o někoho blízkého. Dozvíte se i to, co všechno pečovatelská služba zajišťuje a s čím vším Vám může pomoci.

Na Seniorfestu ovšem nebude chybět ani hudba, tvořivé workshopy s květinami a zajímavé přednášky. Svůj stánek zde bude mít také Knihovna Karla Hynka Máchy. Představí se i turistický klub. S ukázkami cvičení pro seniory účast přislíbil TJ Sokol Pokratice. Dorazí Policie ČR, která do programu (mimo jiné) přispěje přednáškami o bezpečnosti.

Seniorfest začíná v 10 hodin dopoledne. V pravé poledne bude akce slavnostně zahájena a program pak „pofrčí“ až do 17 hodin.

Vstupné je 100,- Kč. Lístky koupíte v předprodeji ZDE nebo i přímo na místě.

- Naši partneři -
Předchozí článekDo roudnické galerie míří uhlí
Další článekChráněné bydlení Litoměřice slaví tuto sobotu 11 let
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno