Neděle, 5 května, 2024
17.3 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyNestel Postel a D. Ex Tempore zahrají na tržnici

Nestel Postel a D. Ex Tempore zahrají na tržnici

Litoměřice – Příležitost k nezapomenutelnému hudebnímu zážitku je tady! Srdečně vás zveme na společný koncert dvou skvělých hudebních kapel – Nestel Postel a D. Ex Tempore, který se koná na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích dne 16. června od 18 hodin. Akce je součástí projektu Léto na tržnici, který přináší nekonečnou paletu letních zážitků.

Nestel Postel je kapela, která vás svou hudbou pohladí a rozproudí všechny smysly. Jejich melodické skladby se nesou vlnou emocí a přímo promlouvají do vašeho srdce. Na koncertě na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích vám představí své nejlepší hity.

Spolu s Nestel Postel na pódiu vystoupí také kapela D. Ex Tempore. Jejich hudba je spojením energie, talentu a nekompromisní vášně pro hudební umění. Jejich živá vystoupení jsou vždy nezapomenutelnou událostí, která vás pohltí a nadchne. Připravte se na syrový zvuk kytar, výrazné vokály a energii, která vás prostě dostane.

A to ještě není všechno! Rovněž vás chceme upozornit na další velkou hudební událost. Hned 17. června na Tržnici Felixe Holzmanna se můžete těšit na oslavu 15 let skupiny Bedňáci. To je skvělá příležitost oslavit výročí této vynikající kapely spolu s fanoušky a užít si hudební párty, která rozproudí krev v žilách.

A to není všechno! Pokud jste fanoušky kapely Nestel Postel, máme pro vás další lahůdku. Tato talentovaná formace bude předskokany pro legendární skupinu Chinaski na jejich koncertě, který se koná 14. července na Zahradě Čech v Litoměřicích. To je neopakovatelná šance vidět dvě skvělé kapely na jednom místě a zažít nezapomenutelnou hudební show.

Takže si označte datum 16. června v kalendáři a přijďte na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích od 18 hodin.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -