Pondělí, 29 dubna, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalySeniorfest na Zahradě Čech nabídne celodenní bohatý program

Seniorfest na Zahradě Čech nabídne celodenní bohatý program

Litoměřice – Víte, že v Litoměřicích mají senioři svůj vlastní festival? Jeho druhý ročník proběhne na výstavišti Zahrada Čech už tuto sobotu 17. června. Zábava je pro dříve narozené připravena od desíti hodin až do pozdního odpoledne. Vstupné je 100,- Kč.

Návštěvníci se mohou těšit na živou hudbu k poslechu i k tanci, zajímavé besedy a přednášky a také na prezentace volnočasových aktivit, které jsou v Litoměřicích pro seniory k mání.

Dorazí Charita Litoměřice i Univerzita třetího věku. TJ Sokol Pokratice se účastní s ukázkami cvičení pro seniory. Na akci bude také stánek Knihovny Karla Hynka Máchy, tvořivý květinový workshop, šachy, Aikido a další aktivity. Dorazí i Policie ČR s přednáškami o bezpečnosti a seznámit se můžete i se spisovatelkou Nicole Studenou.

Nicole představí svou knihu Nebuď slepý.ce – veselé příběhy o všem, co vás potká, pokud jste nikdy v životě neviděli slepici, jste typicky městský typ a máte pocit, že když vyrazíte do světa bez nalakovaných nehtů, bude to větší tragédie než globální oteplování nebo úhyn velryb. 

HUDEBNÍ PROGRAM:
10:00 – 11:00 Hudba k poslechu
11:00 – 12:00 Regius Band Jitka Dolejšová
12:00 – 12:10 Slavnostní zahájení
12:30 – 15:30 Vinšovanka
16:00 – 17:00 Áďa Škarda Band

Lístky si můžete koupit z pohodlí domova ZDE, budou ale k dispozici i na místě.

Podrobnosti o akci jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -