Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůKulturaVýstavyV Litoměřicích můžete nazout „Toulavé boty“ Radky Bartošíkové

V Litoměřicích můžete nazout „Toulavé boty“ Radky Bartošíkové

Litoměřice – Víte, že na Hradě v Litoměřicích začíná ve středu 7. června v 17 hodin  nová výstava obrazů?  V hradní galerii se tentokrát představí Radka Bartošíková – rodačka z Třebíče a významná malířka současnosti, známá minimálně na třech evropských kontinentech.

Do Litoměřic Radka Bartošíková přiváží své „Toulavé boty“ – malby z celého světa, které vznikaly na cestách z rodné hroudy až na samý jih Afriky. Výstava je prodejní a na Hradě v Litoměřicích bude až do 7. července.

Radka Bartošíková miluje přírodu, zejména stromy. V roce 2014 se přestěhovala do Londýna. O dva roky později se její příběh dostal na obálku jednoho tamního časopisu. Její obrazy se prodávají do Afriky i do Austrálie

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Více informací o Radce Bartošíkové si můžete přečíst TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -