Čtvrtek, 16 května, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Antonína Baráka má nejlepší časopis Ústeckého kraje za rok 2023

ZŠ Antonína Baráka má nejlepší časopis Ústeckého kraje za rok 2023

Lovosice – Konec školního roku je spojen s mnoha soutěžemi. A Základní škola Antonína Baráka v Lovosicích nepřestává slavit.

Po vynikajícím 1. místě v celorepublikové soutěži o Školní pohár v házené základních škol 6. – 7. tříd jsme získali další velmi významné ocenění. Máme 1. místo za Školní časopis roku v Ústeckém kraji!

Soutěže se letos zúčastnilo 71 časopisů z Ústeckého, Libereckého, Středočeského kraje a z Prahy. Slavností vyhlášení proběhlo na Vyšší odborné škole publicistiky v Praze, kde byl pro žáky připraven workshop o žurnalistice. Po něm naši dva zástupci převzali od organizátorů nejvyšší ocenění, 1. místo v kategorii Školní časopis roku 2023 v Ústeckém kraji.

Školní časopis Žákoviny pravidelně vydává redakční rada školy, která pracuje pod vedením paní učitelky Martiny Jablonovské a paní učitelky Dagmar Kulískové. Děkujeme jim i všem redaktorům za reprezentaci školy a přejeme jim i nadále mnoho malých i velkých čtenářů.

Autor: ZŠ Antonína Baráka v Lovosicích

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -