Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaV roudnickém infocentru bude vystavena TMA/SVĚTLO

V roudnickém infocentru bude vystavena TMA/SVĚTLO

Roudnice nad Labem – Informační a dopravní centrum Podřipska v Roudnici nad Labem bude hostit další výstavu fotografií. Tentokrát se ve zdejších prostorách představí PETR POKLOP. Výstava nazvaná TMA/SVĚTLO bude slavnostně zahájena už tento čtvrtek 1. června v 18 hodin. Přijďte!

Petr Poklop začal s fotografováním v roce 2008 a od roku 2002 se také zabývá počítačovou grafikou, kde může svoji představivost využít naplno. Neustále hléda svoji cestu, což se také odráží v jeho tvorbě.

Je aktivním členem Fotoklubu Praha, kde se neustále snaží zlepšovat svoji tvorbu po technické stránce. V jeho tvorbě se objevují převážně témata jako jsou rodina, cesta, láska a smrt.

Inspiraci hledá ve svých myšlenkách, v důležitých událostech svého života a hudbě. Autor je bez jakéhokoli uměleckého vzdělání a tvoří sám podle svého citu. Jeho portfolio najdete na www.fuzzyart.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -