Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiÚstecká Zoo Den dětí oslaví bohatým programem tuto sobotu

Ústecká Zoo Den dětí oslaví bohatým programem tuto sobotu

Ústí nad Labem – Také Zoologická zahrada v Ústí nad Labem nenechá Mezinárodní den dětí bez povšimnutí. Akci oslaví tuto sobotu 3. června. Rozhodně si to nenechte ujít! Na malé návštěvníky čeká spousta atrakcí a dobrot. Zoo také slavnostně představí svůj nejnovější přírůstek – hrošíka liberijského!

Oslavte Den dětí v Zoo! Na malé příchozí čeká bohatý program se spoustou soutěží. Bude i skákací hrad a výtvarné dílničky! Dospělí zatím mohou nakoupit u stánků s výrobky od lokálních tvůrců – k mání budou  například ručně malované hrnečky,  dřevěné předměty, dekorace, omalovánky a spousta dalšího.

K tomu všemu si můžete dát vafle, palačinky, něco z grilu, pizzu přímo z pece, trdelník nebo langoše.

Součástí dne je akce společnosti Elektrowin „S vysloužilci do Zoo.“  Každý, kdo přinese nefunkční elektrospotřebič, obdrží volňáska pro dítě (platí pouze v tento den).

Ve zhruba 10.45 bude veřejnosti slavnostně představen nový druh – samička hrošíka liberijského, která už se zabydluje ve spodní části Zoo, konkrétně v bývalém tapířím výběhu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -