SeniorCentrum SeneCura v Terezíně pro klientku vybudovalo zahrádku

0
363

Terezín – Žije v SeniorCentru SeneCura v Terezíně a měla jedno velké přání – mít opět vlastní zahrádku. Aktivizační pracovnice jí po dohodě s vedením SeniorCentra její přání splnily. A radost paní Kaňové byla neskutečná!

„Paní Kaňová vždy velice ráda zahradničila, a tak nás požádala o vytvoření záhonku, o který by se mohla starat. S vedením našeho domova jsme se domluvili a vytvořili naší milé klientce v průběhu měsíce května kousek zahrádky přímo u vstupu do budovy. Společně s klientkou jsme osázeli jak vyvýšené záhony, tak i truhlíky, které jsou plné krásných barevných letniček,“ uvedla aktivizační pracovnice SeniorCentra Lenka Rousová.

Šťastná majitelka se o záhonek denně stará a trpělivě očekává výsledky svého snažení. Její splněné přání bude nadále dělat radost také ostatním obyvatelům terezínského SeniorCentra SeneCura.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Jubilejní fotbalový turnaj mateřinek vyhrála MŠ Pohádka
Další článekDen dětí v Litoměřicích bude s živými zvířátky a se šermíři
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno