Čtvrtek, 28 března, 2024
10.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemRoudnický Den dětí proběhne už tuto sobotu

Roudnický Den dětí proběhne už tuto sobotu

Roudnice nad Labem – Celkem patnáct soutěžních stanovišť na Vás letos čeká u příležitosti Dne dětí v Roudnici nad Labem. Akce proběhne už tuto sobotu 27. května. Na stezku plnou úkolů se můžete vypravit v čase od 10 do 16 hodin.

Za splněné úkoly budete v jednotlivých organizacích dostávat razítka do hrací karty. Za deset razítek na Vás čeká malá odměna. Pokud sesbíráte všechna razítka, budete automaticky zařazeni do slosování o hodnotné ceny.

Úkoly si připravily přímo zapojené spolky a instituce.

Hrací karty budou k dispozici na kterémkoliv stanovišti – v Informačním a dopravním centru Podřipska, Arnoštova 88, v centru Junák – český skaut – středisko Říp, Bezručova 1399, v café Ve městě, Jungmannova 1069, v DDM Trend, Jungmannova 667, v Podřipském muzeu, Nám. Jana z Dražic 101, v Galerii moderního umění, Očkova 5, u Street Buffet Sushi v podzámčí, v Ateliéru Výtvarka, Havlíčkova 178, Skate parku na hřišti u Gymnázia a v Ekocentru Zvonice, ulice U Zvonice, BA 2006 u ZŠ Karla Jeřábka, BK Real v amfiteátru u KD Říp, Husovo náměstí 57, Městská Knihovna Ervína Špindlera, Karlovo náměstí 19, u ZŠ a MŠ Školní 1803 směrem z Neklanovy ulice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -