Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiQR kódová hra Liťáček zabaví celou rodinu!

QR kódová hra Liťáček zabaví celou rodinu!

Litoměřice – Novinkou zahájení letošní turistické sezóny v Městských kulturních zařízeních Litoměřice bylo představení nové QR kódové hry – Liťáček.

Jedná se o kreativní QR kódovou hru, která hráče provede všemi středisky MKZ Litoměřice a vtáhne do zábavného světa vědomostí, úkolů a aktivit.

Hra obsahuje dva samostatné okruhy, a to výstaviště Zahrada Čech a ostatní střediska MKZ. Na každém stanovišti hráči naleznou tabulku s unikátním QR kódem, který po načtení chytrým telefonem zobrazí zábavný kvíz a úkoly, které u daného stanoviště hráči plní.

Po splnění všech úkolů v okruhu hráči získávají cenu, která na ně čeká na recepci Hradu Litoměřice nebo na výstavišti Zahradě Čech v letním baru Fontána.

Nejen že se hráči zabaví, ale hravým způsobem zjistí zajímavosti týkající se výstaviště a ostatních kulturních středisek, a poznají tak všechna jejich zákoutí. Hra je vhodná pro všechny věkové kategorie. Více informací ohledně hry je k nalezení na webových stránkách MKZ Litoměřice ZDE.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Aneta Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -