LOVOSICE: Centrum sociální pomoci poděkovalo zaměstnancům plesem

0
487

VIDEO: Jako poděkování za jejich obětavou a velmi náročnou práci uspořádalo litoměřické Centrum sociální pomoci pro své zaměstnance ples. Konal se v Centru kultury Lovoš v Lovosicích a nad očekávání se vydařil. A to i přesto, že všichni zaměstnanci Centra sociální pomoci se akce z pochopitelných důvodů zúčastnit nemohli. Všechna zařízení mají totiž nepřetržitý provoz. Aktuálně navíc pro Centrum sociální pomoci pracuje téměř 550 lidí.
Všechny vstupenky byly slosovatelné a jejich majitelé si z plesu odnášeli ceny od podporovatelů a přátel Centra sociální pomoci.
Organizace v tomto roce zahájila řadu investičních akcí a plánuje nové zařízení. Do tří let by mělo vyrůst ve Velemíně. Naopak na konci letošního roku svůj provoz z rozhodnutí Ústeckého kraje definitivně ukončí Domov důchodců v Milešově. Všech 28 stávajících klientů má ale už zajištěno ubytování v ostatních zařízeních Centra sociální pomoci.
Další akcí jsou květnové Sportovní hry, které Centrum sociální pomoci pořádá v Teplicích. Letos se na ně přihlásilo 160 sportovců.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Slet čarodějnic letos se šermíři a ohnivou show
Další článekLITOMĚŘICE: Osmáci Svobodné ZŠ prezentovali své ročníkové práce
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno