Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceZUŠ Lovosice pořádá Dny otevřených dveří

ZUŠ Lovosice pořádá Dny otevřených dveří

Lovosice – Základní umělecká škola Lovosice pořádá od 3. do 26. května Dny otevřených dveří. Máte tak jedinečnou šanci nahlédnout do výuky nebo se s pedagogy poradit o tom, na jaký hudební nástroj své dítě přihlásit.

Dostanete také veškeré možné informace k zápisu a k přijímacím zkouškám. Přihlášky ke studiu škola přijímá až do 11. června.

Ve středu 3. a ve čtvrtek 25. května se můžete také osobně setkat s ředitelkou ZUŠ Lovosice Petrou Dolejší – vždy od 16.30 hodin – a zeptat se jí na vše, co Vás zajímá.

Základní umělecká škola v Lovosicích má celkovou kapacitu 560 žáků a vyučuje hudební, výtvarný i literárně dramatický obor. Žáci se zde mohou naučit hrát například na flétnu, trubku, , saxofon, klarinet, , lesní roh, housle, violoncello, klavír nebo na elektronické klávesové nástroje.

„Kromě hlavní budovy v Přívozní ulici v Lovosicích vyučujeme na pobočkách v Třebenicích, Třebívlicích a Velemíně. Na základě talentových zkoušek vzděláváme žáky od 5 let a podle možností organizujeme i výuku dospělých. Záměrem naší školy je předání vědomostí a zlepšení dovedností v oblasti umění. Dbáme na to, aby si naši žáci a studenti v rámci svých možností osvojili maximum ve zvoleném uměleckém směru, otevíráme prostor pro rozvíjení a uplatnění jejich talentu,“ uvádí škola na svých webových stránkách.

Veškeré kontakty a informace si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -