Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůObceVelké ŽernosekyJubilejní Žernosecký košt opět s těmi nejlepšími víny

Jubilejní Žernosecký košt opět s těmi nejlepšími víny

Velké Žernoseky – Kulturní dům ve Velkých Žernosekách v sobotu 13. května opět zaplní vinaři. Proběhne totiž jubilejní patnáctý ŽERNOSECKÝ KOŠT. Výstava a ochutnávka vín vyrobených z hroznů révy vinné z vinic z okresu Litoměřice, respektive z bývalé žernosecké vinařské podoblasti.

Akce začne ve 13 hodin a potrvá až do večerní 20. hodiny. Šampion ŽERNOSECKÉHO KOŠTU bude vyhlášen zhruba ve 13.15 hodin.

 K tanci a poslechu bude hrát kapela CAMNA, děti zabaví dětský koutek. Občerstvení také zajištěno!

Auta nechte doma! Z Litoměřic do Velkých Žernosek (a zpět) bude po celý den jezdit VÝLETNÍ VLÁČEK. Dopravu zajišťuje Destinační agentura České středohoří. Jízdné je 50,- Kč / osoba.

Vstupné na Žernosecký košt je 200,- Kč, v ceně zahrnut katalog vín a pamětní degustační sklenička.

Akci pořádá obec Velké Žernoseky ve spolupráci s Žernoseckým vinařstvím s. r. o., pod záštitou Mikroregionu Porta Bohemica.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -