Pátek, 26 dubna, 2024
5.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceMěsto znovu rozdá zájemcům zdarma dřevo z Mostné hory

Město znovu rozdá zájemcům zdarma dřevo z Mostné hory

Litoměřice – Město Litoměřice znovu nabízí veřejnosti zdarma dřevo z pokácených stromů na Mostné hoře. Registrovat se do formuláře níže můžete od 1. května do 31. července. Všichni zájemci budou poté osloveni s dalším postupem, a termínem, kdy by k vyzvednutí dřeva mělo dojít.

„Při předloňském rozdělování projevilo zájem 140 uchazečů, loni 194. Všichni byli odbaveni. Uvidíme, jaký bude zájem tentokrát. Pokud to bude možné, rádi bychom znovu vyhověli všem,“ sdělila Lenka Brožová z odboru životního prostředí městského úřadu.

Přiřazování uschlých či zesláblých stromů, ať už vlivem sucha či napadení jakýmkoliv patogenem nebo kůrovcem, proběhne se započetím průběžného kácení Technickými službami města. Dřevo si pak zájemci s trvalým pobytem v Litoměřicích budou moci rozřezat a bezplatně odvézt.

Zájemci o dřevo se od 1. května mohou registrovat ZDE.

Autor: Radim Tuček

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -