Ředitelem sportovních zařízení chce být ředitel Slavoje, předseda hokeje nebo bývalý šéf dívčího basketbalu

0
892

LITOMĚŘICE – Po výběru ředitele Technických služeb města Litoměřice se ve městě připravuje další změna na vedoucí pozici. Nástupce odcházejícího dlouholetého ředitele Městských sportovních zařízení Litoměřice Jaromíra Tvrzníka vyberou radní města v následujících týdnech.

Do prvního kola výběrového řízení se přihlásilo šest uchazečů. Nechybí mezi nimi ředitel Slavoje Litoměřice Eduard Šif, bývalý předseda dívčího basketbalového klubu TJ Slovan Litoměřice David Matuška nebo předseda HC Litoměřice a litoměřický zastupitel Jan Fišera.

O postupujících do druhého kola výběrového řízení rozhodne Rada města na svém jednání 26. dubna. Nový ředitel by měl do funkce nastoupit 1. července.

- Naši partneři -
Předchozí článekZemřel fotograf Herbert Thiel
Další článekLOVOSICE: V knihovně se hrály hry s Lovotrollem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno