Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZoologická zahrada v Ústí nad Labem zahajuje sezónu

Zoologická zahrada v Ústí nad Labem zahajuje sezónu

Ústí nad Labem – V neděli 23. dubna vezměte děti do Zoologické zahrady v Ústí nad Labem. Nebudete litovat! V 9.30 odstartuje bohatý program, kterým Zoo zahajuje letošní sezónu.

Těšit se můžete mimo jiné na představení nových druhů a expozic. Bývalý pavilon slonů byl totiž renovován a vznikl zde „Asijský prales.“  V bývalém pavilonu orangutanů je nově expozice kočkodanů.

Asijský prales bude slavnostně otevřen ve 13 hodin.

Po celý den bude připraveno stylové občerstvení a výtvarné dílničky a zábava pro děti. U nových expozic se v určené časy budete moci setkat přímo se zoology a zeptat se na vše, co vás zajímá. Potěší i dvě ukázky asijských tanců – ta první proběhne v 9.30 u správní budovy a ta druhá ve 14 hodin pod horní pokladnou.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -