Pátek, 26 dubna, 2024
5.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNa Řípskou pouť Vás odveze autobus i výletní vláček

Na Řípskou pouť Vás odveze autobus i výletní vláček

Litoměřicko – Na úpatí hory Říp se celý tento víkend koná vyhlášená Řípská pouť. Atrakce a stánky budou pod širým nebem od pátku 21. do neděle 23. dubna.

Těšit se můžete i na kulturní program v režii místních i přespolních kapel. V pátek kulturní program začíná v 16 hodin, v sobotu a v neděli bude od 10 hodin. Samozřejmostí je oblíbený seskok parašutistů, který organizuje Paraklub Říp z. s.

Během tří dnů na Řípské pouti vystoupí například Vynález zkázy, kapela Bordo, Dalibor Janda revival, Ozzy Osbourne revival a další.

V pátek 21. dubna se uskuteční 15. benefiční výjezd motorkářů Podřipska na Řípskou pouť – informace jsou TADY.

Děti do 120 centimetrů mají na pouť vstup zdarma, děti do patnácti let platí 30,- Kč. Dospělí za vstupenku zaplatí 50,- Kč. Zaplatit si můžete také třídenní permanentku v ceně 300,- Kč.

Na Řípskou pouť Vás díky Destinační agentuře České středohoří z Roudnice nad Labem odveze autobus speciální linky nebo silniční výletní vláček. Nechte se svézt, užijte si výhledy, zábavu a ušetřete si parkování.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -