Pátek, 19 dubna, 2024
3.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoJarní Sbírka potravin proběhne už tuto sobotu!

Jarní Sbírka potravin proběhne už tuto sobotu!

Litoměřicko  – Jarní kolo Sbírky potravin je tu! Už tuto sobotu 22. dubna můžete nakoupit trvanlivé potraviny ve svém oblíbeném supermarketu a prostřednictvím Potravinových bank je darovat těm nejpotřebnějším. Sbírka bude probíhat od 8 do 18 hodin.

Zapojené jsou vybrané prodejny obchodních řetězců: Albert, Billa, COOP, dm drogerie markt, Globus, Kaufland, Lidl, MAKRO, PENNY, ROSSMANN, Tesco a online obchody Košík.cz, Rohlík.cz a iTesco.

Stačí nakoupit trvanlivé potraviny a odevzdat je dobrovolníkům v zelených zástěrách s logem Sbírky potravin. Budou za pokladnami.

Co nakoupit? Hodí se především konzervy, těstoviny, trvanlivé mléko, olej, polévky, rýže a luštěniny a dětské výživy. Potřebná je také základní drogérie a hygienické potřeby.

Vámi nakoupené zboží přerozdělí Potravinová banka Ústeckého kraje prostřednictvím spolupracujících organizací hlavně maminkám samoživitelkám, seniorům, dětem z dětských domovů, azylovým domům a lidem bez domova.

Zajímá Vás, který z obchodů ve Vašem okolí se do Jarní Sbírky potravin zapojil? Podívejte se TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -