Pondělí, 6 května, 2024
13.7 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyNejnovější móda – podívejte se na aktuální trendy

Nejnovější móda – podívejte se na aktuální trendy

Pokud chcete být v letošní sezóně in, bude dobré, když se budete orientovat v módních trendech pro letošní sezónu. Že nevíte, co letos pofrčí? Nezoufejte! Na následujících řádcích si povíme vše podstatné. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké oblečení bude letos in?

V letošní sezóně nešlápnete vedle s džíny s vysokým pasem. Volit můžete zúženou nohavici. In budou kalhoty typu chino, ale také kousky s rozšířenou nohavicí. Ty se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas je zase vytáhnout na světlo. V kurzu pak budou letos i tank topy. Oděvy vždy vybírejte i podle typu vaší postavy. Pokud jste štíhlí nebo máte normální typ postavy, vsaďte na kousky v slim fit střihu. Jestliže máte nějaké to kilo navíc, raději se zaměřte na kousky v regular fit provedení. Pro vysoké ženy a muže jsou pak jako stvořené oděvy v oversize střihu. Tento prodloužený střih naopak nesluší nízkým ženám. Zbytečně jim totiž opticky přidává kila navíc. V letošní sezóně pak pofrčí i plisované sukně a trapézové kousky s vysokým pasem. Do nich můžete zakasat tričko či košili nebo je můžete kombinovat s již zmíněným tank topem. Ten by však neměly nosit ženy s povislým bříškem. Naopak si je mohou dovolit i plnoštíhlé ženy, které mají postavu ve tvaru přesýpacích hodin. Trendy oblečení, které letos pofrčí lze nakupovat např. i tady: https://answear.cz/m/levis. Zde si přijde na své každý milovník módy.

Jaká obuv v letošní sezóně pofrčí?

Letos uděláte nejlépe, zaměříte-li se na boty z pravé kůže. Kožené boty mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým značkám. Máte tak z čeho vybírat. Kvalitní kousky najdete např. i zde: https://answear.cz/m/columbia. Tady si trendy boty vybere ten nejnáročnější muž i žena. Letos můžete vybírat např. mezi mladistvými sneakersy v nízké i v kotníčkové podobě. V kurzu budou i polobotky. Ženy si pak mohou dovolit sandály na podpatcích. V kurzu budou i kožené sportovní sandály s uzavřenou špičkou. Vsadit můžete dále na boty s potiskem. Může se jednat o trendy vzory a motivy nebo o logo vaší oblíbené značky. Fantazii se meze nekladou.

Jaké vzory, barvy a motivy budou to pravé pro letošní sezónu?

Abychom náš outfit dovedli k dokonalosti, musíme mít přehled také o trendy barvách, vzorech a motivech. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové odstíny barev. Hnědá, pistáciová i krémová barva tak bude dobrou volbou i pro vaše oblečení, obuv nebo pro módní doplňky. Pokud jste rádi středem pozornosti, můžete vsadit i na červenou barvu. In bude především rudý odstín. Ten zejména ženy s oblibou kombinují s rudou rtěnkou. Zaměříme-li se na módní vzory a motivy, budou v kurzu ty květinové a zvířecí. Romantické duše tak mohou volit drobné kvítky, ale i maxi květy. Pokud se nebojíte extravagance, vsaďte na zebrované, tygrované nebo leopardí oděvy a doplňky. Budete nepřehlédnutelní! Boty, oblečení i doplňky v zmíněných barvách jsou k mání také na answear.cz. Tady si nakoupíte trendy kousky pěkně z pohodlí vašeho domova.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -