Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiCykloturistická sezóna v Českém středohoří začne tuto sobotu

Cykloturistická sezóna v Českém středohoří začne tuto sobotu

Ústecko – Cykloturistická sezóna v Českém středohoří naplno vypukne na slavnostním zahájení v Děčíně, které se koná v sobotu 15. dubna.

Akci pořádá Destinační agentura České středohoří společně s městem Děčín, s Ústeckým krajem a s Obecně prospěšnou společností České Švýcarsko. Součástí akce je cyklojízda, která symbolicky odemkne Labskou stezku pro sezónu 2023.

„Cyklojízda bude v letošním roce přeshraniční, protože startujeme v německém Bad Schandau, kam zájemce dopraví zdarma cyklobus. Cílem jízdy je Smetanovo nábřeží v Děčíně, kde bude mít každý účastník možnost odemknout stezku zámečkem“, uvedl Luděk Jirman z Destinační agentury České středohoří.

Místo v cyklobuse je nutné si rezervovat. Bližší informace k cyklojízdě i k bohatému programu akce v Děčíně najdete v detailu akce nebo v události na Facebooku.

Těšit se můžete nejen na regionální prodejce, zajímavý kulturní a sportovní program, ale také na prezentace atraktivních turistických cílů a aktivit ve městě, Českém středohoří, Českém Švýcarsku a u sousedů v Sasku.

Zdroj: www.stredohori.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -