Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda zve i na pečené kuře a borůvkové knedlíky

Gastrocentrum Pohoda zve i na pečené kuře a borůvkové knedlíky

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích se po nezbytné velikonoční pauze opět těší na všechny své příznivce. Přijďte na dobrý oběd za slušné peníze! Na výběr mají denně z pěti jídel, polévka samozřejmostí. Naobědváte se za sympatických 95,- Kč.

V úterý 11. dubna jste zváni na smažený květák s bramborem a tatarkou. Kdo by chtěl něco lehčího, ať si dá bulgur se zeleninou a sýrem. V nabídce bude i vepřové žebírko na kmíně s rýží a Táborská bašta se zelím a knedlíkem. V sekci salátových jídel je v úterý salát s červenými fazolemi a mozarellou. Úterní polévka je drůbková s nudlemi.

Ve středu 12. dubna bude v nabídce polévka frankfurtská s bramborem. Zváni jste i na domácí bramborák s uzeninou a na kuskusové rizoto s kuřecím masem a sýrem. Dostanete k němu i míchaný salát. Tahounem středeční nabídky je ale pečené kuře s bramborem. Salát s cizrnou, cherry rajčátky a sezamovými semínky. Českou klasiku ve středu představuje rajská omáčka s knedlíkem a klopsami z vepřového masa.

Ve čtvrtek 13. dubna si na své přijdou fanoušci Cézar salátu. Bude i vepřový guláš s těstovinami a francouzské brambory. Znojemská pečeně s rýží má také na Pohodě své vytrvalé fanoušky. A pokud jste si do teď nevybrali, zkuste štěstí s bramborovým závinem, ke kterému Vám dají dušený špenát. Čtvrteční polévka je čočková.

V pátek 14. dubna je v sekci polévek ruský boršč. Tahounem nabídky je ovšem v pátek tradičně sladké jídlo – tentokrát borůvkové knedlíky s tvarohem. Nezklame ani smažák s bramborem a tatarkou -. evergreen českých restaurací. (Nejen) pro pořádné chlapy je na pátek připravena sekaná svíčková pečeně s knedlíkem. Nebo vsaďte na Srbské rizoto, ke kterému dostanete červenou řepu. A pokud chcete něco lehčího, určitě Vás osloví čočkový salát s vejcem.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích, v ulicích Na Vinici 2244, Žižkova 2 a na Mírovém náměstí, v průchodu u městského úřadu. Výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -