Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůSportFotbalFotbal SK Štětí - TJ Sokol Libiš 0:1 (1.4.2023)

Fotbal SK Štětí – TJ Sokol Libiš 0:1 (1.4.2023)

VIDEO: SK Štětí – TJ Sokol Libiš 0:1(0:0)  

20. kolo Fortuna divize  1. 4.2023

    Ani deštivé a oblačné počasí neodradilo téměř 2 stovky diváků, aby se nepřišly podívat v sobotu 1. dubna v 10:15 na fotbalový stadion ve Štětí na 20. kolo Fortuna divize dospělých. Domácí SK Štětí, které na jaře ještě nebodovalo, se v něm střetlo s na jaře dobře hrající TJ Sokol Libiší. Před utkáním měla 17 bodů o 3 méně než domácí. (04:08)Ti začali dobře. V 1. části hráli z leva doprava a  kromě mnoha rohů měl velkou šanci v 5. minutě Tomáš Mikina. Hosty zachránila teč obrany a roh. (11:02) Ve 12. minutě se Štětí dožadovalo faulu na Vojtěcha Pokorného, ale pokračovalo se dál. (18:52) Hosté zahrozili až v 19. minutě. Zakončoval Jan Vetešník a moc nechybělo, aby  na lavičce Libiše vypukla oslava. (30:33) Po půlhodině hry pronikl po levé straně aktivně hrající Jiří Alberovský, uvolnil Tomáše Mikinu a stačilo jen míč lépe trefit (31:32) Za další minutu při další  akci domácích  stejný hráč trefil balón lépe, ale Michal Brožek v brance prostor u bližší tyče ucpal. (36:54) V závěrečných minutách 1. poločasu hezkou kombinací předvedli hosté, ale byl z toho nakonec jen roh.  (49:28) Hned po změně stran v 50. minutě se po centru mezi 2 obránci objevil Jiří Vokoun a pohotově dopravil míč do sítě. To už ale rozhodčí Patrik Gunitš zvedl praporek. Viděl ofsajd. Jak to sledovala naše kamera? Můžete vidět z opakovaného záznamu. (61:18) Skóre se neměnilo ani po dalekonosném pokusu Vojtěcha Pokorného, protože střela přesná nebyla. (73:55) Do konce zbývalo 15 minut a byli to hosté, kterým málem vyšla střela Jakuba Trýzny. Stačila však slabá teč a skončilo to jen rohem. (78:46) Blížil se konec utkání a hra začínala  být vabank. Vojtěch Pokorný po přihrávce od Jiřího Vokouna mířil mezi 3 tyče, ale brankář střelu zneškodnil. (80:49 V 81. minutě chtěl střídající Kryštof Hubený z těžkého úhlu propálit  gólmana, odražený míč se dostal ještě na kopačky Tomáše Petra, ale ani ten se dnes střelcem Štětí nestal.(87:47)  Do konce zbývaly 2 minuty. Domácí ve středu hřiště přišli o balón a hostující hráči toho využili k roztočení kolotoče před brankou Štětí. Domácí z něj vyskočili jen za cenu rohu, ze kterého se ale stal nejdůležitější moment utkání. (89:32) Na balón si krásně vyskočil Jan Vetešník a hlavou rozvlnil síť  na 1:0, což byla také branka konečná, kterou doprovázel smutný odchod štětstkých fanoušků ze hřiště.

      Na čele tabulky je ARSENAL Česká Lípa odpoutal od svého pronásledovatele na 2. místě SK Újezd Praha na 6 bodů má jich 48. SK Štětí je s v 20 body na 11. místě. S pouhými 11 body je na posledním místě SK STAP TRATEC Vilémov.

        Příští utkání sehraje SK Štětí v den Velkého pátku 7. dubna s Meteorem Praha VIII na jeho hřišti. Výkop 10:15. Autobus vyjíždí v 7:45. Domácí utkání SK Štětí je na programu v sobotu 15. dubna. Společně s trenérem Martinem Frýdkem přijede SK Český Brod. Začátek utkání tradičně 10:15

Sestava:  Václav Sailer – Jaroslav Horák, Michal Obrtlík, Jinuk Kim, Jiří Vacek (77. Štěpán

                 Malý) – Jiří Alberovský (67. Kryštof Hubený), Muamer Mešič, Petr Stejskal (77.

               Tomáš Belák), Vojtěch Pokorný, Jiří Vokoun – Tomáš Mikina (46. Tomáš Petr)

Připraveni: Pavel Fary, Jiří Neuman, Václav Čížek

Trenér: Michal Obrtlík – hrající  Asistent: Jiří Neuman-hrající

Vedoucí: David Lisec        

Rozhodčí: Francesco Maiello – Michal Klátil, Patrik Gunitš

Delegát: Martin Prislupský

autor: Milan Plíšek, SK Štětí

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -