Klání o první železniční miss začíná

0
694

Litoměřicko – Společnost AŽD, která vlastní Švestkovou dráhu a provozuje na ní železniční dopravu (Linka U10 Litoměřice h. n. – Most), vyhlásila první ročník soutěže MISS Švestková dráha 2023. Do soutěže se přihlásilo více než 200 dívek a žen ve věku 17 až 35 let.

Dívky a ženy, které podle stanovených pravidel prokázaly svůj vztah ke Švestkové dráze, se mohly až do 16. března 2023 přihlásit do soutěže MISS Švestková dráha 2023 během jízdy ve vlacích linky U10 (Litoměřice h. n. – Most) nebo prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách www.svestkovadraha.cz. Do neveřejných výběrových kol, která se uskuteční v pátek 31. března v Mostě a v sobotu 1. dubna v Litoměřicích, nakonec postoupila zhruba stovka přihlášených.

„Jsem přesvědčen, že krásné ženy k železnici zcela jistě patří. Chceme touto soutěží lidem ještě více přiblížit a zatraktivnit nejenom naši Švestkovou dráhu, ale obecně celou železnici, která je budoucností dopravy a zasluhuje si to. Těší nás velký zájem cestující veřejnosti o tuto soutěž a také samozřejmě vysoký počet přihlášených. Důležitost železnice vnímá i objednatel dopravy Ústecký kraj, a proto oficiální záštitu nad touto soutěží převzal sám hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller,“ říká ředitel soutěže MISS Švestková dráha 2023 a manažer AŽD pro vztahy s veřejným sektorem Adam Kalous.

Z neveřejných výběrových kol postoupí dvanáct finalistek, které se 20. května 2023 v Litoměřicích zúčastní veřejného finálového večera soutěže MISS Švestková dráha 2023. V porotě zasedne kromě již zmíněného hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera také Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová nebo nejznámější česká cage girl a playmate Denisa Gudelj. Pro nejúspěšnější finalistky jsou připraveny hodnotné ceny a dary.

Autor: Jiří Dlabaja, tiskový mluvčí společnosti AŽD

- Naši partneři -
Předchozí článekVelikonoční běh do schodů bude s odměnami pro děti
Další článekLITOMĚŘICE: Na karnevalu DDM Rozmarýn soutěží děti i rodiče
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno