Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDěti z Dětského domova v Litoměřicích otevřou svůj Obchůdek

Děti z Dětského domova v Litoměřicích otevřou svůj Obchůdek

Litoměřice Děti z Dětského domova v Litoměřicích opět nabídnou vlastnoručně vyrobené dárky a dekorace v charitativním projektu Obchůdky s Albertem. Cílem akce je usnadnit budoucí vstup do reálného života a zábavnou formou nechat malé obchodníky nahlédnout do světa podnikání.

Svůj obchůdek otevřou v pátek 31.3. a v sobotu 1.4.  v litoměřické prodejně Albert v Galerii Na Soutoku. Výdělek děti plánují využít na společné aktivity v domově – bowling, Jump arena, kino, cukrárna, výlety do okolí.

Děti z Dětského domova se na Obchůdky s Albertem důkladně připravovaly. Po mnoho týdnů vyráběly pro zákazníky dekorační předměty, jako jsou barevné kraslice, velikonoční přáníčka, zápichy, háčkovaná kuřátka a mnoho druhů keramiky s jarní a velikonoční tématikou. A teď se už zase těší na komunikaci se zákazníky a samotný prodej.

Do Obchůdků s Albertem se letos zapojuje celkem 45 organizací zaměřených na péči o sociálně znevýhodněné děti. Projekt probíhá v obchodech Albert od 25. března do 5. dubna. Přesný seznam Obchůdků je k dispozici na webových stránkách. Dárky a dekorace je možné od 20. března zakoupit také na e-shopu obchudky.nadacnifondalbert.cz

Autor: Kristýna Bernatová, Nadační fond Albert

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -