Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceVOLNÁ MÍSTA: Pečovatel/ka Sociálních služeb města Lovosice

VOLNÁ MÍSTA: Pečovatel/ka Sociálních služeb města Lovosice

Sociální služby města Lovosice hledají posilu do týmu na pozici PEČOVATEL/KA.

Požadavky: bezúhonnost, zdravotní způsobilost, kladný vztah k seniorům a zdravotně postiženým, spolehlivost, pečlivost, schopnost týmové spolupráce, empatie, komunikační dovednosti, flexibilita, pozitivní myšlení. Výhodou je praxe v oboru a ukončený kurz pracovníka v sociálních službách, či vzdělání v oboru pečovatelka, sociální činnost.

Nabídka: benefity z fondu FKSP, 25 dní dovolené, prémie, 4 dny rekondičního volna, stravenky, pro cesty ke klientům služební automobily a mobilní telefony. Zajištěné povinné vzdělávání, stabilní pracovní kolektiv.

Náplň práce: Terénní pečovatelská služba je poskytována na území města Lovosice a ve všech spádových obcích. Poskytování péče přímo v bytech uživatelů (nákupy, úklid domácnosti, osobní hygiena, doprovody). Možný nástup ihned.

Strukturovaný životopis zasílejte na email: ssmlovo@ssmlovo.cz nebo nás kontaktujte na tel.: 604 239 436

Kontaktní osoba: Pavla Filousová – koordinátorka PS a sociální pracovnice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -