Středa, 24 dubna, 2024
5.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceWebové stránky města Litoměřice soutěží ve Zlatém erbu

Webové stránky města Litoměřice soutěží ve Zlatém erbu

Litoměřice – Do letošního ročníku soutěže o nejlepší webové stránky měst a obcí Zlatý erb jsou zapojeny také Litoměřice. Podpořit město svými hlasy může veřejnost v právě probíhajícím krajském kole.  

Hlasovat je možné prostřednictvím aplikace na tomto odkazu až do 15. března. Od 20. března do 3. května pak bude probíhat hlasování v celostátním kole, kam postoupí krajští finalisté. Výsledky soutěže budou vyhlášeny na konferenci ISSS 2023, která se uskuteční 15. a 16. května v Hradci Králové.

Aplikaci je možné využít jak pro hlasování veřejnosti pro obce s rozšířenou působností (ORP), tak pro obce a města, která ORP nejsou. Každý hlasující má právo hlasovat pouze jednou (jeden hlas pro ORP, jeden hlas pro neORP), své hlasování ovšem může do uzavření soutěže libovolně měnit.

Unikátnost přihlášení hlasujících je zajištěna přihlašováním přes elektronickou identitu občana (NIA). Pořadí obcí v hlasování veřejnosti v jednotlivých krajích bude stanoveno přepočtem podle počtu obyvatel.

Soutěž Zlatý erb chce podporovat modernizaci místní a regionální veřejné správy a samosprávy prostřednictvím rozvoje ICT technologií a služeb, poskytovaných veřejnosti s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech a obcích ČR. 

V předešlých ročnících Zlatého erbu uspěly Litoměřice se svými „webovkami“ už několikrát. Například v loňském roce krajské kolo vyhrály, předloni se umístily na třetím místě.    

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -