Charita Litoměřice na MDŽ rozdávala květiny

0
187

Litoměřice – V přátelské rodinné atmosféře oslavila Charita Litoměřice středeční Mezinárodní den žen ve svých zařízeních pro seniory. Slavilo se jak v Domově na Dómském pahorku, tak i v Charitním domově sv. Zdislavy.

„Seniorkám v Domově na Dómském pahorku přišel zahrát a zazpívat Marek Ženkl, který si pro ně připravil vybrané písničky přímo na jejich přání. Svátek žen v Charitním domově sv. Zdislavy byl oslaven příjemným posezením s pohoštěním. Na závěr byly všechny ženy obdarovány malým dárkem v podobě květin,“ uvedli pracovníci Charity Litoměřice.

MDŽ je mezinárodně uznávaný svátek připomínaný k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. Má připomínat boj žen za rovnoprávnost a za volební právo.

- Naši partneři -
Předchozí článekM. ŽERNOSEKY: Turnaje ve stolním tenisu se zúčastnilo 40 lidí
Další článekKŘEŠICE: Desáté Setkání seniorů letos poprvé obohatily soutěže
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno