Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaVýstavyV LOVO Galerii začíná výstava obrazů Vladimíra Franze

V LOVO Galerii začíná výstava obrazů Vladimíra Franze

Lovosice – V roce 2012 kandidoval na prezidenta ČR a  jeho rozsáhlé tetování dodnes budí pozornost českých i zahraničních médií. V Lovosicích se Vladimír Franz představí jako výtvarník. Jeho výstava obrazů bude v LOVO Galerii zahájena už tento čtvrtek 9. března v 18 hodin. Přijďte, jste srdečně zváni.

Výstava s názvem „Dotýkání“ bude veřejnosti přístupná až do 10. května.

Vladimír Franz je vysokoškolský pedagog, publicista, hudební skladatel, básník a dramatik. Výtvarnému umění se věnuje od svých deseti let. První výstavu měl o šest let později v pražské galerii Futurum. Do dnešních dnů měl více než 70 samostatných výstav a zúčastnil se více než pěti desítek kolektivních přehlídek, výstav a soutěží.

Vystudovaný právník, který v minulosti pracoval třeba jako šofér, miluje přírodu a ve výtvarném umění se rád zabývá pomíjivostí lidských zásahů do krajiny. Rád používá komiksy a koláže a své obrazy s oblibou nechává zdánlivě nedokončené.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -